EL MÈTODE FERRAN BOCHACA

Els teus objectius, els nostres reptes

Volem ajudar-te a implementar un estil de vida actiu i saludable, combinant l’exercici físic i l’aprenentatge d’hàbits saludables. Tenim l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida i ajudar-te a que puguis disfrutar del teu dia a dia, disminuint possibles molèsties i erradicant tota la problemàtica que envolta el sedentarisme.

Els números ens avalen

+10.000

sessions d'entrenament

+500

persones que han confiat en nosaltres

Ferran Bochaca - entrenament

El nostre mètode està format per quatre fases on, treballant de la mà amb vosaltres, buscarem aconseguir aquella meta que ens proposem el primer dia. 

grayscale low-angle photo of buildings
Fase 1: Reconeixement

Abans de començar amb l’activitat com a tal, ens trobem amb tu perquè ens expliquis la raó per la qual vols començar el procés. Anotem tota la problemàtica prèvia que pugueu tenir a la vegada que busquem trobar tots els punts forts possibles per encarar amb forces l’entrenament. Durant les primeres sessions, farem un diagnòstic profund per començar a treballar de forma segura i optimitzar l’entrenament. En aquesta i cadascuna de les fases valorem molt positivament el feedback continu entrenador-pacient per tal d’extreure conclusions de cadascuna de les sessions. Aquesta fase és vital per abordar amb garanties la resta de fases, ja que la nostra filosofia parteix d’obtenir una bona base per aconseguir tot allò que et proposis.

Fase 2: Ascensió

Un cop ens hem assegurat que pots executar l’activitat de forma segura, buscarem optimitzar l’entrenament i aconseguir implementar l’exercici físic de forma setmanal o diari. L’objectiu d’aquesta fase és reconnectar amb el teu cos i assolir fer amb ell tot allò que veies improbable dies abans. L’ascensió et mostrarà els primers beneficis que té la pràctica d’activitat física: millorar la teva qualitat del son, disminuir nivells d’estrès, disminuir o eliminar molèsties prèvies a l’inici de l’activitat, millora del teu humor i un inici de canvi estètic.

Fase 3: Adherència

Un cop arribem en aquesta fase, l’activitat física formarà part del teu dia a dia. Hauràs descobert tots els beneficis que té la pràctica d’exercici físic i assoliràs fites que fins al moment ho veies inassumible. Comencem a tractar diferents disciplines d’entrenament i busquem l’inici del treball de forma autònoma sota la nostra supervisió. L’objectiu d’aquesta fase és augmentar el rendiment en cadascuna de les sessions i que integris algunes de les sessions a casa, aconseguint així un major nombre d’entrenaments setmanals sense necessitat d’acudir al centre.

Fase 4: Nous objectius

Tota persona necessita asseure’s amb nosaltres i reformular tots aquells objectius que ens vam proposar el primer dia que ens vam trobar. Necessitem diferents estímuls per mantenir una motivació constant i continuar gaudint dels avantatges de la pràctica d’exercici físic. És vital per nosaltres que reformulem cadascun dels casos de forma periòdica. Aquestes trobades augmenten la confiança i reforcen els lligams entrenador-pacient. Un cop acabada aquesta trobada, tornaríem altra vegada amb el cercle de les tres fases esmentades anteriorment.

Fase inicial: Reconeixement

 

› Entrevista: definim necessitats i metes

› Primeres sessions: definir objectius a treballar

› Reunions entre professionals setmanals per abordar casos amb seguretat

Ascensió

› Objectiu: treure el màxim rendiment de la teva feina

› Cerca de la transformació tant en sessions com diàriament amb tècniques de fàcil assimilació

› Output: millora anímica i regularitat del son i hàbits alimentaris

Adherència

› Objectiu: assegurar l’adopció dels hàbits adequadament

› Focalitzar des de les diferents àrees perquè aprenguis a actuar independentment

Fase final: Nous objectius

Reavaluar les necessitats des d’un punt de partida millor a l’inicial

› Iterar a les fases per aconseguir millorar el benestar i el rendiment

Ferran Bochaca ® Tots els drets reservats 2022

Functional Training – Avda. Catalaunya, 12. La Pobla de Segur.

Gym&Kids – Avda. Verdaguer, 27. La Pobla de Segur.