Entrenament personal

L’entrenament tracta de treballar totes les capacitats físiques bàsiques: força, flexibilitat, resistència i velocitat; de forma coordinada en cadascuna de les sessions. 

L’entrenament personal pot realitzar-se de forma individual o grupal, fins a un màxim de 8 persones. En funció del cas, recomanarem començar de forma individual o t’adaptarem a algun dels grups que tenim en funcionament.

Destaquem 4 característiques a l’hora de realitzar els entrenaments: personalització, empatia, compromís i seguretat.

Focalitzat a la persona, l’entrenament funcional ens permet amb estratègies multidisciplinars millorar la qualitat de vida, la salut física i anímica i en general sentir-nos millor.

Personalizació

Independentment que entrenis de forma individual o grupal, actuem de forma individualitzada tenint en compte qualsevol problema que puguis tenir.

Compromís

Tenim la responsabilitat d’actuar amb coherència i evidència científica, ja que sentim que poses la salut sota les nostres mans. Ens sentim capaços d’actuar sobre tu i aconseguir modificar aspectes del dia a dia que no et permeten tenir una qualitat de vida adient.

Empatia

T’escoltem i actuem en funció del teu dia a dia. Entenem que existeixen aspectes fora de l’entrenament que poden condicionar al teu rendiment (família, feina, salut, etc.) i a través d’una relació de confiança òptima desenvolupem un tipus de sessió una altra.

Seguretat

La nostra experiència professional i acadèmica ens ajuda a planificar i executar cadascuna de les sessions de forma segura, posant per davant aquest aspecte de qualsevol altre.

PRESENCIAL

Al nostre centre a La Pobla de Segur

Disposem d’unes instal·lacions adaptades a totes les edats i nivells. Gaudim d’una gran varietat de materials i espai, el qual ens permet treballar de forma còmoda i segura

Sessions individuals o grupals adaptades per nivells.

ONLINE

No hi ha excuses per a un bon entrenament

Des de qualsevol part del món. Ens endinsem en el teu dia a dia a través de la pantalla. Concertem una cita i treballem de forma individual adaptant-nos amb el material que tinguis. Actualment, comptem amb clients d’EUA, Canadà, Suïssa, Alemanya, Qatar, entre altres.

Ferran Bochaca ® Tots els drets reservats 2022

Functional Training – Avda. Catalaunya, 12. La Pobla de Segur.

Gym&Kids – Avda. Verdaguer, 27. La Pobla de Segur.