Kids training

IMPLEMENTA HÀBITS ACTIUS DES DE BEN PETIT

Per una vida saludable des de la infància

És absolutament necessari per al correcte desenvolupament psíquic i motriu dels nostres fills i filles implementar uns hàbits actius des de la infància.

Amb aquest servei, pretenem orientar als nens i nenes en cadascuna de les sessions.

A partir dels 6 anys, sota la supervisió d’un dels professionals de l’equip, treballem per orientar el creixement, prevenir lesions, educar en el moviment i gaudir practicant exercici físic.

Objectius

  • Assimilar: Treballem perquè cadascun/a dels/les nens/es desenvolupi unes habilitats motrius bàsiques i necessàries pel transcurs de la seva vida. Treballem des de la base aprenent cadascuna de les accions necessàries per al dia a dia (asseure’s, caminar, córrer, salar, frenar, girar, accelerar, caure, etc).
  • Optimitzar: En funció de l’activitat del teu fill/a, treballem per millorar el rendiment en qualsevol modalitat ludicoesportiva. Prioritzem la prevenció davant la intensitat, buscant que els/les nens/es descobreixin i integrin tots aquells moviments que els puguin ajudar en la seva disciplina.
  • Descobrir: Creiem que és molt important que coneguin el seu propi cos, descobreixin tots els moviments que poden fer i, sobretot, entenguin com els fan. Tot aquest procés és necessari per al seu futur, ja que els permetrà descobrir un ventall d’exercicis i accions que poden ajudar-los en qualsevol moment de la seva vida.
  • Gaudir: Entenem que tots aquests objectius no són possibles sense que el/la vostre/a fill/a gaudeixi. A partir d’aquí, busquem assolir totes aquestes fites esmentades anteriorment mitjançant el joc i l’aprenentatge guiat, combinant la utilització de diferents materials, espais i situacions.

L’equip

Un equip dentrenadors/es formats en entrenament per a nens, nenes i joves, amb molta empatia.

Supervisats directament per Ferran Bochaca.

Horaris

De dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h.

Consulta per saber el grup adequat.

Ferran Bochaca ® Tots els drets reservats 2022

Functional Training – Avda. Catalaunya, 12. La Pobla de Segur.

Gym&Kids – Avda. Verdaguer, 27. La Pobla de Segur.